Top

Mobiel Hooi Feeder

  • Mobiel Hooi Feeder
52,50
per st

Wist u dat een paard ongeveer zestig procent van zijn tijd aan eten besteed?

Paarden eten en knabbelen de hele dag door, ook ’s nachts en telkens in kleine beetjes. Op gras en hooi moet een paard stevig kauwen, ze zijn daar wel even zoet mee. Het geeft ze dus wat te doen, waardoor ze afleiding hebben.

Presenteer het hooi bij voorkeur door de ophangbare mobiel Hooi Feeder kunststof op te hangen. Het hooi kan ook gebruikt worden om de bodem van de stal mee te bedekken. Een paard gebruikt het hooi niet alleen om te eten, maar ook om mee te spelen. Hij snuffelt eraan, onderzoekt het en bestudeert het. Uit onderzoek blijkt dat een paard zich maar liefst dertien uur kan vermaken met het hooi.
Hooi Feeder kunststof groen 33x50x60cm Eenvoudig en handig te plaatsen en te verplaatsen! * Makkelijk hervulbaar al hangend in wei, trailer of stal. * Flexibel, licht (ook perfect toepasbaar door kinderen). * Eenvoudig te reinigen. * Vele malen veiliger en duurzamer dan een hooinet! * Mond vriendelijk! * Hooi blijft droog vanwege de afgesloten bovenkant. * Weinig tot geen hooiverlies vanwege dichte bodem.


Desktop weergave